Vissza a hírekhez

Ágyból nézhető a sarki fény az üvegfalú hotelszobában

2018.07.25.

Izland az az ország, ami valószínűleg mindannyiunk bakancslistáján szerepel. A gejzíreket, a vulkanikus tájakat, a kristálytiszta tavakat és a sarki fényt egyszer mindenkinek látnia kell, hiszen ilyen egyedülálló természeti kincseket tényleg nem találunk máshol.
Ezt a helyiek is pontosan tudják, így Izland fővárosától, Reykjavíktól néhány kilométerre fantasztikus hotelszobát építettek, amely csupán egy nap is életre szóló élményt nyújt. A Panorama Glass Lodge koncepciója roppant egyszerű, mégis első látásra beleszeretünk: a kabin hálószobáját üvegfalak és üvegplafon veszi körül, így az itt megszállók a legnagyobb kényelemben, a forró takarók alatt élvezhetik a csillagos égbolt és a sarki fény látványát. A szoba két fő befogadására alkalmas, nem meglepő módon elsősorban nászutas párok bérelik ki leggyakrabban.
A lodge egyébként a tengerparton van, így a szerencsésebbek akár fjordokban fürdő bálnákat vagy napozó fókákat is elcsíphetnek, és ami a legjobb: több kilométeres körzetben egy darab lakóépület sincs, így senki és semmi nem zavarhatja meg az itt eltöltött romantikus napokat. A gyönyörű hálószobához természetesen egy tágas konyha, modern fürdőszoba és kültéri gőzfürdő is tartozik.
Persze nem olcsó a kabin bérlése, egy éjszaka ára 342 eurónál kezdődik. Amennyiben a pénz nem akadály, augusztus vége és április vége között ajánlott menni, ugyanis ilyenkor a leglátványosabb a sarki fény.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánlott hírek
Új értékesítési és kommunikációs igazgató Bükfürdőn

2019. április 15-től Tóth Renáta látja el az értékesítési és kommunikációs igazgatói feladatokat a Bükfürdő Thermal & Spaban.

Tovább
A tavasz 7 pillanata

Reggelente még kicsit csípős a hőmérséklet, de a simogató napsütés és a rügyező fák látványa új energiával tölt fel bennünket. 

Tovább