Jelenleg 0 db szálloda van a kosárban
Vissza a találatokhoz

Caramell Premium Resort****Superior

Superior
Elérhetőségek:

Cím: 9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Távolság Budapesttől: 203 km
Elérhetőség: (+36) 94 558-030

Ajánlatkéréshez adom

Szálloda adatai:

Férőhelyek száma: 300 fő
Szobák száma: 142 db
Étterem kapacitás: 100 fő
Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Gyógykezelések, Szépészeti kezelések, Animáció, játszószoba, Sportlehetőségek, Parkolási lehetőség

Leírás:

Ismerje meg Magyarország legteljesebb szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-
és konferenciaközpontját, a Caramell Premium Resort****superiort! 

Az Önök kényelmének, pihenésének magas színvonalú kiszolgálása érdekében 2016 őszén a szálloda Magyarország egyik legnagyobb turisztikai beruházása keretében megújult.

Az eredmény önmagáért beszél. Vendégeinknek el sem kell hagyniuk a szálloda területét: minden elérhető egy helyen. A test, a lélek és a szellem egységének megteremtése a nálunk, illetve az általunk szervezett üzleti és családi rendezvényeken is főszerepet játszik. Mit jelent mindez pontosan a pihenni vágyóknak? A  teljesség harmóniáját. 142 szobát, 2000 m2-es wellness világot, családbarát szolgáltatások sorát. Egészség- és konferenciaközpontot, 100-féle szépészeti-, wellness-, és gyógykezelést, bowling- és focipályát. Halastavat, távol-keleti holisztikus hangulatot, meditációs japán kertet... Vagyis: minden eddiginél nagyobb választékot, prémium minőségben.

Ami feltöltődés, öröm és élmény vendégeinknek, lehetőség üzleti partnereinknek. A Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így kiállítási helyszínként is működik.

Az országban páratlan kristályszerkezetű kalandparkunk, a Kristály Torony egyike Bük meghatározó turisztikai attrakcióinak. Emellett a Resort a napjainkban oly népszerű „slow turizmus”, vagyis a lassú pihenés filozófiájának legújabb fellegvára is egyúttal. Ám a pihenés csak a kezdet... A nálunk eltöltött idő sokszorosan térül meg a mindennapokban.

A Caramell Premium Resort****superior a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia találkozási pontja.

Fedezze fel Ön is, szeretettel várjuk!

Útvonaltervezés