Hírek

Pezsdítő programok a Víz Világnapján

Március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben.

Tovább
Nyárra elkészülhet a Csillaghegyi Strandfürdő

Évekig a bezárás fenyegette Budapest egyik legrégebbi strandját, a Csillaghegyi Strandfürdő- és Uszoda együttesét. Nemrégiben új esélyt kapott.

Tovább
Gyógyulás és megelőzés a víz erejével

Évről évre kihoznak egy olyan rangsort, ahol a nemzeteket valamilyen szempont alapján összevetik. Sajnos nem csak pozitív eredményekért lehet helyet szerezni a dobogón. Szakemberek felhívták a figyelmet arra, hogy Magyar...

Tovább
Új pálya nyílik a hétvégére az eplényi síarénában

Másfél kilométerrel, közel 4 kilométerre bővül a síelhető pályák hossza a hétvégére Eplényben, ahol már két sílifttel óránként négyezer embert tudnak feljuttatni a hegyre. 

Tovább
Egy előre megtervezett szökés

Ezzel a szökéssel azonban senki nem kerülhet a szenzációt ígérő hírlapok főoldalára, ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat következmények nélkül. Miről is van szó ilyen talányos bevezető után? 2018. február 28-án, s...

Tovább
Farsangi programkínálat budapesti helyszíneken

Idén is számos rendezvény várja a gyerekeket és felnőtteket többek között a Fővárosi Állat- és Növénykertben, a Vajdahunyad várban, vagy a Csángó bálon.

Tovább
Turisztikai szórakoztató park lesz a Titanic másából

A XXI. századi Titanic-ot egy kínai folyón horgonyozzák le, és turistalátványosságot csinálnak belőle. A projekt hamarosan befejeződik.

Tovább
Átadták a Vadas Thermal Resort új wellness-részlegét

A beruházástól a vendégéjszakák számának jelentős bővülését várják a szezonon kívüli időszakban. A wellness-részleg február 1-jétől külső vendégeket is fogad.

Tovább
A Seuso-kincsek Kecskeméten

Az országos körút negyedik állomásaként február 18-áig a kecskeméti Cifrapalotában látható a kiállítás. 

Tovább
Ünnepel a világ legdrágább síparadicsoma

Egyes aspeni szállodákba a szobafoglaláshoz ajánló kell, csak így szállhat meg a vendég hollywoodi hírességekkel egy házban. 

Tovább
Csokimámorban fog úszni Pécs városa

Immár hatodik alkalommal teszi édesebbé a szürke téli napokat a Pécsi Csokoládé Karnevál, amely február 3–4. között zajlik a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében.

Tovább
Megvan Magyarország legjobb vörösbora

Koch Csaba 2012-es villányi Csanád cuvée-je Magyarország legjobb vörösbora a magyar borszakírók szerint.

Tovább