Hírek

Az okosszemüveg öltöztet - innováció a Lufthansánál

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési é...

Tovább
Gasztrofarsangot rendeznek Balatonlellén

Február első hétvégéjén helyi éttermesek, borászok és cukrászdák összefogásával megrendezik az I. Lellei Gasztro Farsangot. 

Tovább
Teljesen megújul a jáki templom

A középkori magyar templomépítészet kiemelkedő emléke, a jáki templom több mint kétmilliárd forintból újulhat meg.

Tovább
A magyar kultúra napja – programok országszerte

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Szatmárcsekén a Himnusz kéziratát. Ez alkalom...

Tovább
Több mint hússzoros a túljelentkezés a hamburgi Elbphilharmo...

Továbbra is töretlen a nemzetközi érdeklődés a németországi Hamburg új koncertpalotája, az Elbphilharmonie iránt, a hangversenyekre szóló jegyekért a nyitás után egy évvel is több mint hússzoros a túljelentkezés.

Tovább
Gucci étterem nyílt Firenzében

A Gucci divatház népszerűségére épülő új étterem szellemi atyja a három Michelin-csillagos modenai étterem séfje, Massimo Bottura.

Tovább
Délutáni teaajánlat a The Ritz-Carltonban

The Ritz-Carlton, Budapest és az Omorovicza magyar luxuskozmetikai márka közösen megálmodott egy különleges délutáni tea ajánlatot.

Tovább
Megjelent a Hungary Card 2018-as kiadása

Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1000 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményeket a két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

Tovább
Márciusban Budapesten tartják a Michelin díjátadó gáláját

Budapesten rendezik március 26-án a gasztronómiai világ egyik legrangosabb eseményét: a Michelin és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében bemutatják a Michelin-kalauz európai éttermeinek friss listáját....

Tovább
Ismét korcsolyázni hív a Bécsi Jégálom

Január 19-én újra megnyitja kapuit a számos gasztronómiai programmal bővített Bécsi Jégálom a Városháza és a Burgtheater előtti téren.

Tovább
A feltöltődés télen is hagyomány – elindult az MTÜ új, téli...

Január közepétől egy hónapon át több mint 200 szálláshely, fürdő és gyógyfürdő különböző akcióval csatlakozik a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) téli belföldi kampányához, amelyet azért indítottak, hogy a hazai té...

Tovább
A velencei luxustól az ipari negyedig

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának 40. évfordulóját az első londoni butikhotel. Ez jó alkalmat ad arra a Telegraph brit lapnak, hogy számba vegye 2018 újdonságait.

Tovább