Vissza a hírekhez

Megújul a debreceni Aquaticum

2018.09.05.

Ha jártak nyáron a debreceni Aquaticum Termálfürdőben, akkor valószínűleg kipróbálták a kültéri lóhere formájú medencét is. Amennyiben mégsem, akkor erre novemberig biztosan várniuk kell, ugyanis a medencét felújítják, ezért legalább két hónapig nem üzemel.

Az Aquaticumban a strandfürdő felújítása is zajlik, egy háromgenerációs nyitott fürdőkomplexumot építenek. A részleget már az idén nyáron sem tudták használni a látogatók, helyette a trópusi hangulatú élményfürdő pörgött teljes fordulatszámon. A komplexum ezen része számos attrakcióval, napozóterasszal, a gyerekek számára szervezett izgalmas programokkal és családi animációkkal várja a kikapcsolódásra vágyókat - írják a fürdő weboldalán. A megújult lóhere alakú kültéri medencét a tervek szerint november 1-jén adják át.

 A vendégeknek a felújítás ellenére nem kell nélkülözniük a közkedvelt nagyerdei termálvizes fürdőzést, a munka ideje alatt az ötcsillagos minősítésű Aquaticum Termálfürdő medencecsarnokában továbbra is zavartalanul vehető igénybe a hat beltéri, különböző hőfokú medence.

(Forrás: travelo.hu)

Ajánlott hírek
III. Farsangi Fánkfesztivál

A Farsangi Fánkfesztivál új, sokkal nagyobb, tágasabb helyre költözik! 

Tovább
Újra kávézhatunk a Párisi Nagyáruház Lotz-termében

Szép lassan újra megtelik élettel az Andrássy út ékköve, a 2017-ben bezárt Párisi Nagyáruház. 

Tovább